Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-2019)
Nyhed

Statsministeren besøgte Odense - se billeder her

Lars Løkke Rasmussen var bl.a. i Vollsmose for at høre om områdets udfordringer og på Teknologiskolen, hvor børn og unge med interesse for teknologi kan prøve kræfter med f. eks. robotbygning og softwareundervisning i deres fritid.

Statsministeriet
Q

Statsminister Lars Løkke Rasmussen besøgte torsdag den 19. januar Odense.

Her gik turen forbi boligområdet Vollsmose for at høre om de udfordringer, området står overfor. Statsministeren talte bl.a.med politiet og en lokal frisør, og mødte unge fra området til en snak om fremtiden.

”Lige nu er vi vidner til, at hensynsløse kriminelle skaber utryghed i et helt boligområde i Odense. Det skal bremses. Derfor vil regeringen sætte hårdt mod hårdt og give myndighederne de nødvendige redskaber for at sætte maksimalt pres på fx rockere og bandemedlemmer. Vi skal rydde op i gaderne," lød det fra statsministeren inden besøget.

Statsministeren tog videre til Teknologiskolen, hvor børn og unge med interesse for teknologi kan prøve kræfter med eksempelvis robotbygning og softwareundervisning i deres fritid.

Besøget skal give inspiration til, hvordan alle børn og unge får de bedste forudsætninger for at forfølge deres ambitioner.

”Det er vigtigt for mig, at alle børn og unge får greb om deres fremtid. Uanset om de bor i Vollsmose eller Vordingborg. Alle skal med, og det er jeg sikker på, at jeg får masser af inspiration til – både af de unge i Vollsmose og på Teknologiskolen,” siger Lars Løkke Rasmussen.

Se flere billeder fra Vollsmose og Teknologiskolen herunder.

Bøgeparken, Vollsmose
Teknologiskolen i Odense
Teknologiskolen, Odense