Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-2019)
Nyhed

Socialministeren åbner årets fodboldmesterskab for hjemløse

”Regeringens sociale mål går netop ud på, at flere skal være en del af et godt fællesskab, og OMBOLD tilbyder et meningsfuldt, aktivt og støttende fællesskab for mange, der ikke selv finder vej til de etablerede idrætsforeninger," siger Mai Mercado.

Se video fra Rådhuspladsen herover

Børne- og socialminister Mai Mercado talte i dag ved åbningen af OMBOLDs københavnske mesterskab i gadefodbold.

Det skete på Rådhuspladsen, som var omdannet til en stor fodboldbane for de mange udsatte og hjemløse spillere.

”Regeringens sociale mål går netop ud på, at flere skal være en del af et godt fællesskab, og OMBOLD tilbyder et meningsfuldt, aktivt og støttende fællesskab for mange, der ikke selv finder vej til de etablerede idrætsforeninger," sagde Mai Mercado.

Mesterskabet blev efterfulgt af årets SponsorCup, hvor bl.a. virksomheder, politiske partier og boligselskaber deltager for at sponsorere hjemløselandsholdet.

Under mottoet ’Fodbold. Fællesskab. Forandring’ får OMBOLD ca. 1.200 udsatte til at deltage i fodboldaktiviteter over hele landet. Organisationen står også for udtagelsen af det danske hjemløselandshold blandt landets OMBOLD-spillere. Landsholdet skal repræsentere Danmark ved Homeless World Cup, som i 2017 afholdes i Oslo den 29. august til 5. september.