Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-2019)
Tema

Digitalt topmøde 2019

Sammen om en ansvarlig, digital fremtid for Danmark

Regeringen har afholdt Digitalt Topmøde for første gang og taget en række vigtige skridt mod en ansvarlig, digital fremtid.

På topmødet var der være fokus på bl.a. dataetik, kunstig intelligens, ændrede behov på arbejdsmarkedet, undervisning, uddannelse, forskning og øvrige rammevilkår for dansk erhvervsliv.

Det er regeringens vision, at digitaliseringen skal komme alle danskere til gavn – gennem færre nedslidende jobs, et bedre sundhedsvæsen, flere miljø- og klimavenlige løsninger, og gennem gode og vellønnede job.

Liste over ministerier til det digitale topmøde 2019

Du kan læse mere om formålet med topmødet og flere andre af regeringens indsatser i regeringens strategi for Danmarks digitale vækst i menuen til højre på denne side - hvis du bruger PC. Hvis du bruger smartphone, skal du scrolle ned i bunden af siden.

Unge prøver virtual reality

Hvad har regeringen gjort indtil videre?

Regeringen har allerede taget en række vigtige skridt mod en ansvarlig, digital fremtid med Strategi for Danmarks digitale vækst fra januar 2018, reformudspillet ”Digital service i verdensklasse,” nedsættelse af Teknologipagten og gennem drøftelser i Disruptionrådet.

Det er bl.a. for at følge op på disse tiltag, at regeringen inviterer til Digitalt topmøde. Du kan læse mere om disse tiltag nedenfor

Kvinde iført virtual reality-ustyr