Indholdet på denne side vedrører regeringen Lars Løkke Rasmussen III (2016-2019)
Nyhed

Klar til Digitalt topmøde 2019

Mød erhvervslivet, undervisnings- og forskningsverdenen samt arbejdsmarkedets parter, som giver input til en ansvarlig, digital fremtid for Danmark.

Erhvervsministeriet

Statsministeren og en lang række ministre går sammen med førende erhvervsledere, arbejdsmarkedets parter og repræsentanter fra undervisnings- og forskningsverdenen om at lægge sporene for Danmarks digitale fremtid på topmødet, hvor erhvervsministeren er vært.

Her lancerer regeringen også sin strategi for kunstig intelligens. Desuden uddeles regeringens nye pris ”Årets Digitale SMV:Omstilling” til en virksomhed, som har haft en succesfuld digital omstilling.

Derudover vil der på topmødet være fokus på bl.a. dataetik, udenrigspolitik i den digitale verdensorden, nye forretningsmodeller, ændrede behov på arbejdsmarkedet, undervisning, uddannelse, forskning og øvrige rammevilkår for dansk erhvervsliv med interessante oplægsholdere og paneldeltagere fra ind- og udland.

Der vil også under topmødet være en udstilling med højaktuelle digitale teknologier og mulighed for at tale med virksomhederne og organisationerne bag dem. 

 

 • Praktisk information

  Adresse:
  DR Koncerthuset
  Ørestads Boulevard 13
  2300 Kbh S


  Registrering og adgang til at opstille udstyr fra kl. 8.30. Alle sessioner er åbne for pressen. Ved hovedscenen i Studie 1/Foyeren vil der være et allokeret område til TV- og radiomedier med pressedrop.

  Tilmelding til topmødet skal ske til presserådgiver i Erhvervsministeriet Jesper Ingemann på jesing@em.dk Det samme gælder eventuelle spørgsmål.

  Ønsker om interviews med ministre og paneldeltagere bedes rettet direkte til disses pressetjenester. Ønsker om interviews med EU-kommissær for den digitale økonomi og det digitale samfund Mariya Gabriel bedes rettet til Erhvervsministeriet.

  Der vil være adgang til topmødet mod forevisning af gyldigt pressekort ved registreringen.

  Der vil være et mindre loungeområde med akustiksofaer til rådighed.

pdf (1,42 Mb)